Turistinfo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crea Diem Turistinfo är ett privat initiativ. Vår målsättning är att enskilt och i samarbete med kommun och aktörer förmedla kunskap, tips och idéer vad att uppleva – inom närområdet, inom Boråsregionen/Sjuhärad och runt om i Västergötland. Crea Diem, ett utflyktsmål i sig och hos oss kan du få inspiration och tips och idéer på fler utflyktsmål. Välkommen!

Kultur och Natur – Människans entreprenörskap genom 6000 år i en vacker och omväxlande natur. Samtidigt är framtiden ständigt direkt framför fötterna, med nya idéer som förverkligas dag för dag.

Välkommen att spendera härliga långa semesterveckor, ett smakprovsbesök på några dagar, en helgutflykt eller bara en stund energigivande avbrott i Din vardag. Upptäck och upplev!

Fjärran eller nära ifrån – Varmt Välkommen!

Gerd

Följ gärna länkarna nedan för att se info om bygden, eller kontakta oss gärna. Ha en härlig dag!

Se mer info om Herrljunga, En myllrande upplevelserik kommun. Natur och kultur, aktiviteter. Ridning. Golf. Bad. Fiske. Camping. Boende. Kulturutflyktsmål – och mera därtill
Se mer info om Taste the Countryside, 37 verksamheter nära. Gårdsbutiker, temabutiker, pop-up butiker och event. Det händer ständigt mycket längs Affärsgatan mitt i grönskan – Taste the Countryside.
Se mer info om kulturvagen.se, med mååånga utflyktsmål.
Se Ulricehamns kommun –

Se mer info om Västsverige Verkligen en myllrande härlig region.

Fantastiskt härliga trakter. Det är bara att njuta av allt som finns att göra!

Ha det innerligt gott!