Stugor – Cottages – Ferienhäuser

Hewlett-Packard

Centralt i Västergötland med en rik flora av aktiviteter och upplevelser i en naturskön bygd. Dessutom nära för utflykter till Boråsområdet, Ätradalen, Sjuhärad och runt om i Västergötland. Här nedan presenterar vi några boenden som du kan direktboka hos Crea Diem. Ytterligare tips på semesterboenden kontakta oss och – se även http://www.vastsverige.com/sv/herrljunga/  Vi ser fram emot att höra av dig. Varmt välkommen!

Cottages. Below you will find cottage information in English. Please do not hesitate to contact us for further information. info(at)creadiem.se or +46-51360029 Welcome!

Lika centralt som det är att semestra i Herrljungabygden, lika centralt är det att bo här permanent. Med arbetsmöjligheter såväl inom Herrljunga kommun som på bekvämt pendlingsavstånd till Borås, Ulricehamn, Falköping, Alingsås m.fl. orter. Drygt en timma till Göteborg. Det är en mycket aktiv bygd med mångfald av aktiviteter i både föreningar och entreprenörskap. Helt enkelt en levande tätortsnära landsbygd. Välkommen! och Välkommen tillbaka!

Klicka på bilderna för större informationsblad.

Hermanstorp I Sv
Hermanstorp II Sv R