Butik 11hektar

BUTIK 11hektar hemsida

I en Crea Diem Bokcafés lokaler, tidigare under många år en ljus utställningslokal med timrade vitmålade stockar har vi nu investerat i för omvandling till en vacker butikslokal för åretomanvändning. Många är de konst- och fotoutställningar som gästat lokalen. Nu en butik som Jennie och Marcus driver i sitt nystartade företag 11hektar. Ett företag både på nätet och här fysiskt på plats.

Så här beskriver Jennie och Marcus sin verksamhet:

”Vi granskar förpackningar, innehåll och produktion för att ge dig möjligheten att handla miljövänligt, klimatsmart och med vetskapen om att det gör minsta möjliga avtryck på planeten. Att byta till skonsamma, naturliga och miljövänliga produkter tillåter läkning av torr hud, eksem och klåda. Det är inget större mirakel än valet du gör i att välja rätt produkter. Tillsammans för en friskare hud och renare planet.”

Allt för hemmet: Produkter för städ, disk, tvätt och inredning med miljövänligt innehåll, klimatsmarta produkter och naturligt innehåll som också ser bra ut på hyllan.
Allt för kroppen: Produkter för kroppen, smink, hårvård, hud, barnen. Organiska, veganska och överlag snälla ämnen som ej är skadliga för huden eller naturen.”

Läs mer på 11hektars hemsida: www.11hektar.se