Butik 11hektar

BUTIK 11hektar hemsida

I en av Crea Diem Bokcafés lokaler finns nu BUTIK 11HEKTAR. Tidigare vår utställningslokal under många år. En ljus utställningslokal med vitmålade timrade stockar som inramning till konst-, foto- och temautställningar av olika slag. Nu har vi investerat i denna härliga lokal för omvandling till en vacker och rofylld butikslokal för åretom-användning.
BUTIK 11HEKTAR ägs och drivs av Jennie och Marcus. Företaget finns både på nätet och här fysiskt på plats. Så många och såååååå bra produkter för hus & hem & dig själv – allt med naturen som ledstjärna i innehåll och.. läs mer nedan. Varmt välkomna!

Så här beskriver Jennie och Marcus sin verksamhet:

”Vi granskar förpackningar, innehåll och produktion för att ge dig möjligheten att handla miljövänligt, klimatsmart och med vetskapen om att det gör minsta möjliga avtryck på planeten. Att byta till skonsamma, naturliga och miljövänliga produkter tillåter läkning av torr hud, eksem och klåda. Det är inget större mirakel än valet du gör i att välja rätt produkter. Tillsammans för en friskare hud och renare planet.”

Allt för hemmet: Produkter för städ, disk, tvätt och inredning med miljövänligt innehåll, klimatsmarta produkter och naturligt innehåll som också ser bra ut på hyllan.
Allt för kroppen: Produkter för kroppen, smink, hårvård, hud, barnen. Organiska, veganska och överlag snälla ämnen som ej är skadliga för huden eller naturen.”

Läs mer på 11hektars hemsida: www.11hektar.se