Föredrag – Hållbar garderob – med Evelina Albin Lördag 20 April kl. 15

Evelina

FÖRELÄSNING i samband med ÅTERBRUKSRUNDAN 20 April – Återbruk och Inspiration

Föredrag – Hållbar garderob, med Evelina Albin!
Lördag 20 april kl. 15.00 i Hörsalen vid Bokcaféet 
Avsluta dagen med ett inspirerande föredrag – Fakta, funderingar och finurliga knep för att spara tid och pengar och göra jorden till en bättre plats när du köper, tvättar och tar hand om dina kläder. / Föredrag inkl dryck, 180 kr. Intresseanmäl dig – till  hej@redeemed.se  eller till Bokcafeét på plats eller Telefon 0705-78 56 34/info@creadiem.se
Plats. Crea Diem Bokcafé – I Hörsalen i stora byggnaden vid parkeringen till Crea Diem Bokcafé

Utan att blunda för fakta (och utan att fastna i klimatångest) fokuserar vi på hopp, inspiration och möjligheter. Du får konkreta tips och verktyg för att ta hållbarhetsomställningen in i garderoben samt en crash course i hållbarhetsbegreppet och textil- och modeindustrins påverkan på klimatet och människors livsvillkor.

Evelina Albin är fyrbarnsmamma och NO-lärare som brinner för hållbarhet och driver Redeemed Caring & Mending Studio. Hon vet det mesta som oändliga tvätthögar och trasiga byxknän. Denna eftermiddag delar hon med sig av sina kunskaper och erfarenheter och inspirerar till att ta nya steg på din personliga hållbarhetsresa. För jorden och alla som ska leva här efter oss. Läs mer på www.redeemed.se och Instagram @redeemed