Blues Escape feat. Johanna Lillvik Midsommardagen 2024 – 22 juni kl. 17.15

Blues Escape feat. Johanna Lillvik

KONSERT på Crea Diem
Blues Escape feat. Johanna Lillvik.
Midsommardagen 22 juni kl. 17.15
Bandet spelar på jazz- och bluesklubbar, kulturhus och festivaler i Sverige och Danmark, i lador och på caféer på landsbygden. Repertoaren är varierad och rik på nyanser, men alltid med genuin och autentisk musik från den amerikanska södern, och då med extra fokus på den musikaliska mångfalden i New Orleans, särskilt tidigare oförtjänt mindre uppmärksammade kvinnliga artister från denna musikaliska smältdegel – det blir blues, gospel, jazz, soul, latin- & voodoo-rytmer, boogie woogie, rhythm & blues, sånger från ursprungsbefolkningen etc.

Biljetter: 220 kr st
Boka plats – biljetter går att förboka för att säkerställa plats:
(Konserten hålls utomhus under tak).
maila info@creadiem.se eller telefon: 0705 78 56 34 / Gerd
Ange i vilket namn ni bokar, telefonnummer och postadressort.
Vi bekräftar bokningen och sänder betalningsinformation.
Varmt välkommen!