Skrivarkurs Sönd 25/8 2024

Annpressbildfärg09121

Skrivarinspiration – för nya insikter & energi

Välkommen till en skrivarinspiration – för nya insikter & energi. Alla som vill skriva kan skriva; proffs och amatörer, du som redan är på gång och du som längtar efter att sätta pennan mot pappret för att se vad som sker. Den här dagen, på Crea Diem Bokcafé i Od, kan du skriva dig både vidare och visare. Under Ann Westermarks ledning guidas vi lekfullt till vår inneboende kreativa förmåga, långt bortom ”rätt och fel”. Förbered dig på en upplevelse, och kanske texter att ta med hem. Kom som du är, material finns på plats. Fika ingår i priset. Varmt välkommen.

Ann Westermark är skribent, föreläsare och kursledare med egna verktygen Författarkortleken och Skrivhjärtat. Se mer på www.skrivhalsan.se

Mer information & anmälan

Anmäl dig till en härlig Söndagseftermiddag mellan kl. 13.00-17.00. Anmäl dig gärna senast 20 augusti.
Bindande anmälan till Crea Diem Bokcafé 0513-60029 / info@creadiem.se eller Ann Westermark www.skrivarhalsan.se
Kurskostnad 935 kr inklusive eftermiddagsfika

 

Varmt välkommen!