”Himmel och jord mellan glas och ram”

600-lf-Vi-är-det-stoff180

Konstutställning ”Himmel och jord mellan glas och ram”

med inspiration från naturen.

Sissi Andersson & Lennart Fredriksson!

Sommaren 2022 i Ryggåsstugan på Crea Diem. 


Sissi  Andersson –

”Jag har målat hela mitt liv mer eller mindre intensivt i olika perioder och under många år på heltid då jag också lärt mig olika tekniker. Jag har ett stort behov av att prova och experimentera och växlar ofta mellan olika tekniker och material.
Nuförtiden väljer jag oftast motiv från mitt inre och vet inte i förväg hur slutresultatet kommer att bli.”

Lennart Fredriksson

”Efter en kurs i yrkessnickeri i början på 1960-talet har jag mest arbetat med trä.
På Crea Diem visar jag arbeten i glasfusing, en teknik som jag arbetat med sedan 2006. Jag arbetar med abstrakta mönster både i bruksföremål och i bilder. Oftast använder jag planglas med målade motiv eller inläggningar av olika metaller. Ibland infärgat konstglas.”

Sissi Andersson & Lennart Fredriksson
kreativarum.se