”Abstrakt pluralistiskt perspektiv” Konstutställning 6-7 Aug

Caroline Alth

Konstutställning av Caroline Alth

Utställning i akryl, mixedmedia med olika tekniker och intuitivt med inspiration från färger, havet, naturen, ansikten, skulpturer, graffiti och interiörer från olika kulturer och mera. Caroline Alth vill med sin konst förmedla energi, glädje såväl som styrka och skörhet.

Caroline Alth, från Borås, är autodidakt och har ägnat sig åt kreativt skapande i hela sitt liv i olika tekniker. Skapande konst – med att måla tavlor först under 2018. Medverkade 2021 i Australiensisk konstsamling: ”Capsules Book” – ”Curatorial Volume.3”, tillsammans med konstnärer från hela världen som målar abstrakt konst.

Varmt välkomna till en utställning som skall bli så härligt att ta del av! – Lördag & Söndag 6-7 Augusti. Utställningen visas i Hörsalen i Sockengården vid Crea Diem Bokcafé, i samband med Bokdagarna på Crea Diem 6-7 Augusti.
/Gerd