Midsommardag – Konsert

Johanna Lillvik Blues Escape

Midsommardagen 23 juni kl 18.00!

Johanna Lillvik, sång, Örjan Hill, piano, Torbjörn Stenson, sax, Lars Mellqvist, bas, och Åke Göransson, trummor. Spelningen har extra fokus på musikstaden New Orleans, som ju fyller 300 år 2018! Denna mångkulturens vagga i den amerikanska södern bjuder på en mängd olika musikstilar från jordens alla hörn – swing, latin, jazz, blues, rumba, boogie woogie, funk, soul, gospel, hymner etc!

Den mångsidiga och enastående begåvade sångerskan och artisten Johanna Lillvik gästade bandet Hill Blues Unit första gången hösten 2016. Idag en permanent grupp med namnet Johanna Lillvik Blues Escape, som förutom Johanna består av Örjan Hill, piano, Torbjörn Stenson, sax, Lars Mellqvist, bas, och Åke Göransson, trummor.

/Programtid ca 1 timma/.

Slå dig ned utomhus under tak. Biljetter 150 kr kan förköpas.
Crea Diem Bokcafé har öppet hela Midsommardagen med fika och smårätter.
Varmt välkomna!

JL

 

 

 

 

 

 

 

 

Johanna Lillvik har studerat folkmusik och tagit kandidatexamen på världsmusiklinjen på Göteborgs Universitet och sjungit med Cirque de Soleil i Japan 2008-2012. Med influenser från sångerskor som Nina Simone, Aretha Franklin och Ella Fitzgerald, bjuder hon och bandet på musik från den amerikanska södern – blues, jazz, gospel, boogie woogie etc.

Johanna Lillvik Blues Escape1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Varmt välkomna!