Konstutställning – 1 juli – 28 aug

MARIE SELENIUS

Konstnär – Illustratör – Grafiker.

”Starka känslor, ett milt uttryck och en vindlande frihetskänsla. Det utmärker Marie Selenius akrylmålningar”
Kinnakonstnären Marie Selenius ställer ut på Crea Diem Bokcafé 1 juli – 28 augusti.
Varmt välkommen!

Marie berättar: Måleri och tecknande har jag hållit på med sedan jag var barn. Jag visste tidigt att det var mer än bara en kul grej, som jag var ganska duktig på. Jag är autodidakt inom mina konstformer, så när som på ett antal kurser. Bästa läroformen är för mig ”trial & error”. Jag lär mig ständigt mer – jag målar och jag utvecklas hela tiden. 2015 var ett väldigt aktivt konstnärligt år, och jag och ser fram emot ett lika aktivt 2016!

Naturen är min största inspirationskälla, men jag kan också sitta länge och beundra och förundras över olika konsttekniker.

toscana hq