Upptäck Änglagårdsbygden! – 2012

 

Busstur i Änglagårdsbygden lördagen den 21 juli 2012

Upptäck Ulricehamnsbygdens vackra landskap som en gång inspirerade Colin Nutley till den första filmen om Änglagård. De slingriga grusvägarna, naturen och byggnaderna som figurerade senast i Änglagård – Tredje gången gillt. En busstur med oss och vår lokalguide ger er exklusivt tillträde till inspelnings­platserna och historien bakom miljöer och byggnader. Vi dricker ”kyrkkaffe” i Södra Vånga Missionshus, åker den kända vägen mot Kärråkra kyrka och besöker Öra kyrka där alla interiöra kyrkscener är inspelade.  Lunchen avnjuter vi på Årås Kvarn. Vi kommer att se både den ”gamla” och ”nya” Änglagårdsbyggnaden, och guiden berättar om inspelningsarbetet och om gårdarna idag. Före bussturen börjar vi dagen med provsmakning på Crea Diem av ost och lantkorv från Änglagårdsmarker, så kom i god tid, vi gör sista besöket för dagen hos Strängbys Lanthandel där det finns glass, sylt, saft och annat smått och gott att köpa innan vi vänder kosan hemåt efter en händelserik dag.

Detta ingår: Buss, lokalguide, kaffe o fralla i Södra Vånga missionshus, guide till Kärråkra kyrka, visning av Öra Kyrka. Lunch, besök hos Strängbys Lanthandel

Pris 595 kr/person

Bokning:
Crea Diem, Od                               tel.nr 0513-600 29 el. 070-57 85 634
Ulricehamns Turistbyrå           tel.nr 0321-53 09 70