Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Några av våra bokteman


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Konst – Arkitektur – Design, Trädgård, Historia – Idéhistoria, Litteraturhistoria, Mat & Hälsa, Natur & Kultur, Västgötalitteratur, Fritid – Hus & Hem, Presentböcker. Böcker till barn. Därutöver kryddar vi med exempelvis klassiska romaner på främmande språk, och andra godbitar vi faller för.

Förlagsnya böcker – och som en av våra gäster sa till ”humana priser”. Vi tar ofta också emot beställningar på böcker, så hör gärna av Dig om du söker någon bok. När det gäller böcker har vi ”knacka på öppet” – utöver ordinarie öppettid. Maila eller slå oss en signal så hjälper vi gärna till.