Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Ljus, brevpapper, tekoppar…


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Till böckernas värld hör först och främst boken.
– Men till upplevelsen av en bok eller till minnet av en utställning hör ävenså mer, om man så önskar.

Vi säljer därför även ting som hör till böckernas värld, utställningsalster, och inredningsdetaljer och olika culinariska smaker, som téer, choklad med mer. Att ägna tid åt ett handskrivet brev på ett vackert brevpapper, eller på ett kort eller i en inspirerande anteckningsbok. Ljus att tända. Konstverk. Helheten räknas in i böckernas tema.

Välkommen!