Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Chokladprovning och dess historia


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /www/webvol12/cz/1t3z8dfcr8pucjn/creadiem.se/public_html/wp-content/plugins/elementor-pro/modules/dynamic-tags/tags/post-featured-image.php on line 36

Den 15 april 2010 kl. 19 på Crea Diem Bokcafé

Choklad har följt oss människor långt tillbaks i tiden.
Följ med på en resa i chokladens underbara värld!
Ulla Engström guidar genom chokladens exotiska historia,
chokladens koppling till hälsan samt hur Du kan bli en riktig
finsmakare av choklad. Självklart testar vi olika chokladbitar,
tryfflar och praliner av hög kvalitet.

Kvällen är ett samarrangemang med Studieförbundet Vuxenskolan. 175 kr + fika.
Begränsat antal platser. Hjärtligt välkommen att anmäla Dig!