Blues Escape feat. Johanna Lillvik – 13 Aug 2023!

_DSC0661

KONSERT Söndag 13 aug kl. 17:15

på Crea Diem – Välkomna!

Blues Escape feat. Johanna Lillvik. Bandet spelar på jazz- och bluesklubbar, kulturhus och festivaler i Sverige och Danmark, i lador och på caféer på landsbygden. Repertoaren är varierad och rik på nyanser, men alltid med genuin och autentisk musik från den amerikanska södern, och då med extra fokus på den musikaliska mångfalden i New Orleans, särskilt tidigare oförtjänt mindre uppmärksammade kvinnliga artister från denna musikaliska smältdegel – det blir blues, gospel, jazz, soul, latin- & voodoo-rytmer, boogie woogie, rhythm & blues, sånger från ursprungsbefolkningen etc.

Biljetter: 220 kr st
Boka plats – biljetter går att förboka för att säkerställa plats:
(Konserten hålls utomhus under tak).
maila info@creadiem.se eller telefon: 0705 78 56 34 / Gerd
Ange i vilket namn ni bokar, telefonnummer och postadressort.
Vi bekräftar bokningen och sänder betalningsinformation.
Varmt välkommen!