Blues Escape feat. Johanna Lillvik – 4/9!

_DSC0661

KONSERT Söndag 4 sept kl. 17:15

på Crea Diem – Välkomna!

Blues Escape feat. Johanna Lillvik. Bandet spelar på jazz- och bluesklubbar, kulturhus och festivaler i Sverige och Danmark, i lador och på caféer på landsbygden. Repertoaren är varierad och rik på nyanser, men alltid med genuin och autentisk musik från den amerikanska södern, och då med extra fokus på den musikaliska mångfalden i New Orleans, särskilt tidigare oförtjänt mindre uppmärksammade kvinnliga artister från denna musikaliska smältdegel – det blir blues, gospel, jazz, soul, latin- & voodoo-rytmer, boogie woogie, rhythm & blues, sånger från ursprungsbefolkningen etc.

Biljetter: 200 kr st
Boka plats – biljetter går att förboka för att säkerställa plats:
maila info@creadiem.se eller telefon: 0705 78 56 34 / Gerd
Ange i vilket namn ni bokar, telefonnummer och postadressort.
Vi bekräftar bokningen och sänder betalningsinformation.
Varmt välkommen!

Konserten hålles utomhus under tak. Under dagen 4 sept och hela helgen 3-4 sept pågår Herrljunga konstrunda. Ta en härlig innehållsrik tur i kulturlandskapet. Flera utställare på Crea Diem Bokcafé – i Ryggåsstugan och i Hörsalen, Sockengården. / Se separat information om Konstrundan Herrljunga.